KONYA / KARATAY - Aliye-Hüseyin Tekbaş İlkokulu

Nis

okulumuz 4-D sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bayrağımızın Gölgesinde adlı tiyatro oyununu okulumuz öğrenci ve velilerine sergilediler. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda, vatan, millet, bayrak teması işlenerek öğrencilerin ve velilerin manevi duygularının gelişmesine katkı sağladı.. Çalışmalarından dolayı 4-D sınıfı öğrencilerine ve sınıf öğretmenleri Mehmet GÜDÜCÜ'ye teşekkür ediyor bundan sonra ki çalışmalarda başarılar diliyorum.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin de katılımıyla coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 08 Mart 2024 tarihinde yangın tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimize, öğretmenlerimiz tarafından yangın esnasında neler yapması gerektiği ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

Okulumuzda düzenlenen Dönem Sonu Faaliyet Haftası etkinliklerinden kareler...

Ock

Okulumuz 4-D sınıfı velileri ile birlikte Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını büyük bir coşku ile kutladılar. Öğrenciler etkinlikte iki perdelik Yerli Malı tiyatrosunu da öğrenci ve ailelerine sundular. Tiyatro ekibine ve öğretmenimiz Mehmet GÜDÜCÜ'ye teşekkür ediyor çalışmaların da başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz 4-D sınıfı öğretmeni Mehmet GÜDÜCÜ ve öğrencileri, ‘‘Bana Mesleğini Öğret ( Teach Me Your Profession ) ’’ adlı eTwinning projesi çalışmalarına Kasım ayı içinde planlanan Konya Özel Meram Akademi Hastanesi Kalp Cerrahı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli  hocamızı ziyaret ederek doktorluk mesleği hakkında bilgi aldılar.

Hastane doktorumuz sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli ‘’ öğrencileri hastanemizde görmekten çok büyük bir mutluluk duyduklarını, geleceğe güvenle bakarak çocuklarımıza yol gösterdiklerini, onların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Bizde Aliye Hüseyin Tekbaş İlkokulu ailesi olarak Sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli hocamıza ve Özel Meram Akademi Hastanesi çalışanlarına misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Ara

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuz 4-D sınıfı öğretmeni Mehmet GÜDÜCÜ ve öğrencileri, kurucuları Samsun / Çarşamba ilçesinden Helvalı Şehit Samet Keleş İlkokulu öğretmeni  Zafer Yeşiltaş ve Romanya’dan Gabriela Lungu’nun kuruculuğunu yaptığı ‘‘Bana Mesleğini Öğret ( Teach Me Your Profession ) ’’ adlı eTwinning projesine, proje ortağı olarak katılarak çalışmalarına başlamışlardır.

Okul idaresi olarak öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Okulumuz öğrencilerine Karatay İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından "Kişisel Temizlik ve Hijyen" konulu sunum yapıldı.

Yapılan çalışmada emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe özlemle yâd ediyor, rahmet ve saygı ile anıyoruz.

Kas

Futbol takımımız Karatay Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Karatay İlkokullar Arası Dostluk ve Kardeşlik Futbol Turnuvası'nı şampiyon olarak tamamladı. Başarılarından dolayı öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI. CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI COŞKUYLA KUTLANDI.