KONYA / KARATAY - Aliye-Hüseyin Tekbaş İlkokulu

MESLEKLERİ TANIYORUZ

Okulumuz 4-D sınıfı öğretmeni Mehmet GÜDÜCÜ ve öğrencileri, ‘‘Bana Mesleğini Öğret ( Teach Me Your Profession ) ’’ adlı eTwinning projesi çalışmalarına Kasım ayı içinde planlanan Konya Özel Meram Akademi Hastanesi Kalp Cerrahı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli  hocamızı ziyaret ederek doktorluk mesleği hakkında bilgi aldılar.

Hastane doktorumuz sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli ‘’ öğrencileri hastanemizde görmekten çok büyük bir mutluluk duyduklarını, geleceğe güvenle bakarak çocuklarımıza yol gösterdiklerini, onların her zaman yanında olduklarını söyledi.

Bizde Aliye Hüseyin Tekbaş İlkokulu ailesi olarak Sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin Telli hocamıza ve Özel Meram Akademi Hastanesi çalışanlarına misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz.

08-12-202308-12-2023

Yayın: 08.12.2023 - Güncelleme: 08.12.2023 13:36 - Görüntülenme: 70