KONYA / KARATAY - Aliye-Hüseyin Tekbaş İlkokulu

Aliye-Hüseyin Tekbaş İlkokulu

Erenler Mh. Kazdağı Sk. No24 Karatay/KONYA
Vizyon
Öğrencilerimizi, milli ve manevi değerleri evrensel insani değerlerle birleştiren; üretken, sorumluluk sahibi, erdemli, araştıran, sorgulayan; kendine belirlediği hedefler doğrultusunda yılmadan, sabırla, azimle çalışan, bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizi okuyan, sorgulayan, analitik ve eleştirel düşünebilen, araştırma ve öğrenme yeteneği kazanmış, şahsiyetli bir zihin yapısıyla donanmış, çevresine ve içinde yaşadığı topluma karşı duyarlı, iletişim becerileri gelişmiş, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, üretici ve pozitif düşünen, öğrenmeyi öğrenen nitelikli insanlar olarak yetiştirmek. Aynı zamanda öğrencilerimizi sağlığına ve temizliğine dikkat eden, oyun oynamayı ve spor yapmayı seven; çevik, zinde bireyler olarak bir üst öğrenime hazırlamak.
Başarılar
Anasınıfları ve Anaokulları Arası İstiklal Marşı´nı Ezbere ve Güzel Okuma Yarışması Birincisi
07:30-12:30 12:30-17:30
BELEDİYE OTOBÜSÜ, MİNİBÜS